Lucrari de infrastructura ingreunate din cauza vremii nefavorabile

Lucrari de infrastructura ingreunate din cauza vremii nefavorabile

Vremea nefavorabilă împiedică finalizarea lucrărilor de infrastructură care au termen de predare data de 31 decembrie. Cu toate acestea, autoritățile și firmele ce se ocupă de asfaltările din oraș fac toate eforturile necesare pentru ca lucrările să fie terminate la timp.
Până la momentul actual au fost finalizate trei tronsoane din cadrul proiectului transfrontalier româno-bulgar ”Îmbunătățirea accesibilității Euroregiunii Ruse – Giurgiu cu Coridorul 9 Pan – european de transport”.
Pe aceste porțiuni au fost schimbate bordurile și pavelele de pe trotuare, iar pe partea carosabilă a fost turnat un nou covor asfaltic și au fost trasate marcajele rutiere şi semnele de circulație.
De asemenea, au fost înființate două sensuri giratorii în intersecțiile din zonele Sârguința și Abator, care sunt în curs de amenajare.
În aceeași situație se află și lucrările de pe străzile Soarelui, Zefirului, Smârdei, Păcii (tronson str. Sirenei – cimitirul Smârda) și Nicolae Titulescu (tronson Tudor Vianu – Bd-ul 1907) care în prezent au fost sistate din cauza temperaturilor scăzute și care vor fi reluate imediat ce vremea va permite acest lucru.

Ultima modificare: 03.12.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 1 Decembrie – o sarbatoare reusita gratie eforturilor a sute de oameni

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.